Telefon ile Bilgisayar Kontrol Uygulamaları


Bazen bilgisayarınızı açık bırakıp gittiğinizde, bilgisayarınızı kontrol etmek istersiniz veya bilgisayardaki dosyalara ulaşmanız gerekebilir. Bizimde başımıza gelen bu olay sayesinde sizler için hazırladığımız yazımızda Telefon ile Bilgisayar Kontrol Uygulamalarını paylaşacağız.
Telefonlarınız ile bilgisayarınızı uzaktan güvenli bir biçimde kontrol edebileceğiniz birçok uygulama bulunuyor. Bu çok yararlı uygulamalar sayesinde, bilgisayarınızdan uzaktayken bile faydalanabiliyorsunuz. Gereken ayarları yaptıktan sonra, nerede olduğunuzun önemi yok, bilgisayarınıza kolayca erişebileceksiniz.


bilgisayar-kontrol-etme-programi

TeamViewer

Herkesin bildiği, en meşhur bilgisayar kontrol uygulaması TeamViewer'dır. Bilgisayarınızla kalmayıp mobil cihazlarınızı bile güvenli ve hızlı bir şekilde uzaktan kontrol etmenize olanak tanıyor. Bu sayede kendi bilgisayarınız veya başkasının bilgisayarı farketmeksizin kolayca erişim sağlayabiliyorsunuz.
Diğerlerine kıyasla sade ve en gelişmiş bir uygulama olan TeamViewer bizce en iyisidir.


- Aklınıza gelen tüm işletim sistemlerini destekler.
- Ekran paylaşımı bulunuyor
- VoIP, toplantı, konferans ve çağrı özellikleri bulunuyor.
- Cihazları kaydedebiliyorsunuz
- Uzaktan dosya aktarımı
- Hızlı veri transferi
- Güçlü şifreleme
- Ücretsiz



bilgisayar-kontrol

Microsoft Uzak Masaüstü Uygulaması

Microsoft Uzak Masaüstü uygulaması, Android telefonlar kullanılarak Windows işletim sistemine kontrol sağlayan faydalı bir uygulamadır. Windows işletim sistemini hiçbir programa ihtiyaç olmadan kontrol edebileceğiniz uygulama yalnızca Windows sistemlere getirilen bir çözüm olarak görülüyor. Dosya aktarımı, sesli görüşme, sohbet gibi ileri seviye özellikleri bulunmasa da yardımcı olacaktır.

 - Windows sistemlere özel olması

- Dokunmatiklik

- Güvenli bağlantı

- Kaliteli ses

- Ücretsiz

bilgisayar-kontrol-android

Chrome

Google firmasının meşhur Chrome
tarayıcısını kullanarak Android telefonlardan bilgisayarlarınıza güvenli ve kolay bir biçimde ulaşabileceğiniz bir eklentidir. Ticari ve kişisel olarak istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Oldukça sade ve basittir. Ticari ve kişisel kullanım için serbest olan aracı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

 - En yaygın işletim sistemlerinde çalışıyor

- Ekran paylaşımı

- Cihazları kaydedebilme

- Güvenli

- Tamamen ücretsiz

 

 

Splashtop 2

Oldukça başarılı bir uzaktan kontrol uygulaması olan Splashtop 2, bağlandığınız bilgisayardaki oyun, dosya, uygulama başta olmak üzere tabiri caizse herşeye, tam olarak erişimi mümkün kılıyor.

- Windows ve macOS platformlarına bağlanabilme

- Her türlü cihazınızda kullanabilme imkanı

- Kaliteli ses

- Güvenlik

- Çoklu erişim

- Ücretsiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder