Skype Hesabınızı Silmek mi istiyorsunuz?

Skype hesabınızı kapatmak isteyenler için Skype hesabı nasıl silinir? sorusunun cevabını değişik yöntemlerle vereceğiz. Konuşma hatta görüntülü aramanın WhatsApp uygulamasına gelmesi ile beraber Skype'ın önceki gibi popüler olmayacağını düşünüyor veya ben işimi Facebook, WhatsApp gibi uygulamalarla hallediyorum diyorsanız Skype Hesabınızı silmek mi istiyorsunuz? makalemiz tam size göre.

Ücretsiz olarak sesli ve görüntülü konuşma, mesajlaşma özelliği bulunduran Skype, telefon ve masaüstü cihazlara devamlı güncelleme getiriyor. Gelen bu güncellemelerin çoğunlukla hata düzeltmesi ve görüşmeler için iyileştirmelerin yanında yeni özellikler içermesi kullananlar tarafından düşünüldüğünde tabiki güzel hamle. Bir zamanlar efsane olan MSN’in yerine geçen Skype uygulaması, Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal ağlara gelen özelliklerle beraber tahtını bu gidişle popülerliğinde düşüş yaşanacak sanki. Skype uygulamasının görüntülü arama özelliği olduğu için WhatsApp ile bir kullanan kullanıcıların çoğunluğu Skype’tan vazgeçmiş durumda.

skype-hesabi-nasil-silinir
Skype uygulaması, şimdilik heralde hesap silme özelliği olmayan tek sosyal ağ durumunda. Skype uygulamasının destek sitesinde hesap silmek adına bir makale var fakat bu yazıda Skype uygulamasının hesabı Microsoft ile beraber olduğundan dolayı Microsoft hesabını kapatmayı tarif eden işlemler anlatılıyor. Microsoft hesabınızı kaldırabilirsiniz ama bunada Microsoft taş koyuyor. Skype'la beraber Microsoft hesabınızı da kaldırmak isterseniz şu işlemleri yapmalısınız:

Skype Hesabınızı silmek mi istiyorsunuz? Tıklayın: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898

Skype Hesap Silme işlemi

Hesap kapatma bölümüne gelin: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898 [ilk önce Microsoft hesabına girmeniz gerekiyor]
Giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra karşınıza gelen sayfada Skype uygulamasının hesabını silmeden önce ne yapmanız gerektiğini anlatan, Skype hesabınızda bulunan kontörün nasıl kullanılacağını, Korumasını nasıl devre dışı bırakacaksınız gibi ciddi yapılacaklar işlemleri anlatıyor. Son kararınızsa 'İleri' seçeneğini seçerek işlemlere devam edin.
Son olarak hesabı kapattığınız taktirde hangi verilerin silineceği söylüyor. Skype hesabınızı ne için sildiğinizi de söyledikten sonra 'Hesabı kapatma' seçeneğine tıklarsanız Skype–Microsoft birlikte hesabınız siliniyor. Size hatırlatmam gerekn bir konu var, hesabınız 60günde siliniyor. Bu verilen zaman içinde düşünceniz değişir kapatmak istemezseniz hesabınıza tekrar giriş yaparak silinmesinden vazgeçmiş oluyorsunuz.

Skype uygulamasındaki hesabınızı kapattığınızda, Microsoft hesabıyla beraber silinmesini istemiyorsanız Skype destek birimi ile http://www.skype.com/go/contactcs bu linkten konuşabilirsiniz. [Select Issue kısmındaki yardım yerini 'Account & Sign-in' beraber problemi 'Closing a Skype Account' seçerek Next yani ileriyi tıklayın. Skype Community kısmına gelerek sorununuz ile ilgilenecek kişilerin okuyacağı Skype topluluğuna iletiyorsunuz.]


Takıldığınız yerde bize yazarsanız elimizden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder