Marvel Future Fight İnceleme - Marvel Kahramanları

Uzun zaman önce piyasaya sunulan ve Netmarble şirketinin tasarlamış olduğu lisanslı bir oyun olan Marvel Future Fight, hem iOS hem de Android mağazada ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en güzel oyunlar arasındadır.
Oyunda Marvel şirketinin en bilinen kahramanları ile oynayabilirsiniz. Thor, örümcek adam, Hulk vb. Hemen hemen aklınıza gelen çoğu karakteri ücretsiz olarak oynayabilmeniz münkün. Bu karakterlerin hepsinin ayrı ayrı özel yetenekleri de bulunuyor. Oyunun kaliteli olması için Marvel ismi geçmesi bile yeterli oluyor galiba :)
marvel-future-fight

Nick Fury ileri bir tarihten gönderdiği bir mesaj ile Marvel Future Fight oyununda aksiyon başlıyor. Hemen yardıma çağırılan Marvel kahramanlarıyla Nick Fury'e yardım etmek için mükemmel savaşların ortasında buluyoruz kendimizi. Ama bunları yapabilmek için ilk olarak takım kurmak gerekiyor. Oyuna ilk başlandığında yalnızca 3 süper kahraman herkese verilse bile oyunda biraz oynadığınız taktirde istediğiniz bütün karakterler ile oynamanız mümkün oluyor.
Marvel Future Fight her ne kadar savaş ve aksiyon oyunu olmasına rağmen FRP özellikleri de barındırmaktadır. Yani bu da demek oluyor ki oyunu oynadıkça, süper kahramanlarınızın kişisel güçlerini ve Levellerini yükseltebiliyorsunuz. Bu özellikte oyunu daha bir sevdiriyor. Oyunda ilerledikçe öğreneceğiniz aşırı fazla ayrıntı bulunuyor. Mükemmel bir oyun öğrenilmeyi bekliyor diyebilirim. 
marvel-future-fight


Oynanış konusuna gelirsek aynı anda yalnızca 1 karakteri oynayabiliyorsunuz. Ama beraber oynadığınız takımda 3 kahraman bulunuyor. Oyunu oynarken sol yukarı kısımdaki resimlerini açarak karakterinizi hemen değiştirebilir ve onunladevam edebiliyorsunuz.
İki farklı oynanış kontrolü bulunuyor. 
1- Ekrana dokunarak karakterinizin ilerlemesi ve savaşacağı bölgeye gitmesi.
2- Sol alt kısıma yapılan sanal bir joystick kullanarak kahramanları hareket ettiriyor sağ kısımdaki vurma skilleri ile de saldırıya geçiyorsunuz. Joystick kontrolü daha zevkli geliyor.
Oyun Modları
ASSEMBLE YOUR TEAM - Yükseltmeler yapılabiliyor takımınız ile ilerliyorsunuz. 

LIVE THE STORY - Marvel hikayesi gibi ilerleyen mod.
EPIC 3vs3 BATTLES - 3vs3 ama oyuna karşı değil gerçek kişilere karşı online savaş.
SINGLE PLAYER CAMPAIGN - Bir kişinin oynayabildiği mod.
TEAM BONUSES - Özel oyun modu bonus mod.
Arkadaşlar oyunun en güzel taraflarından bir tanesi de oyunun türkçe olmasıdır.




Marvel severlerin gözlerinin açıldığını hisseder gibiyim bir an önce denemeniz gereken bir oyun. Gerekenler 426Mb hafıza ve akıllı bir telefon.
iOS cihazlar için ücretsiz Marvel Future Fight buraya.
Android cihazlar için ücretsiz Marvel Future Fight şuraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder