Türkiye'de Bulunan En Kaliteli Hosting Şirketleri

Türkiye'de bulunan hosting firmaları arasından en iyi hizmet veren firmayı seçmek için biraz araştırma yaptık.

Arama motorlarında hosting firması veya en kaliteli hosting araması yaptığımızda bolca firma ile karşılaşıyorsunuz peki hangisi iyi? En hızlı hosting hangisi? Hangisi hosting daha güvenilir? Hangisinin hizmet kalitesi sorunsuz?
Bunların cevabını vermeye çalışacağız.

turkiye-hosting-sirketleri


İnternette herkes farklı yorumlar yapıyor. Hangisine inanacağımızı şaşırıyor, arada kalıyoruz. Biz hangi hostin firmasının daha iyi olduğunu nasıl nasıl seçeceğiz? derseniz yada kriterleri merak ediyorsanız işte kriterler. Performans, kullanıcı desteği, fiyat, tecrübe, hız ve güvenilirlik. Bunara göre başlayalım.

Unutmadan son birşey daha en iyi hosting firması dedik ama seçeceğimiz hosting firmasınında Türkiye merkezli olmasına dikkat edeceğiz.


En iyi hosting firmalarını (Türkiye) açıklıyoruz. Hosting firması seçilirken herkes tarafından en büyük beklenti kesintisiz hizmet vermesidir.

İlk olarak söylemem gereken şu ki listede bulunan firmalar bilinen, tanınan ve denemiş olduğumuz firmalardandır. Kimisi dolar çalışıyor kimisi TL ama önemli olan kalite verilen hizmet.





Firma İsmi: Sadece Hosting

İstanbul merkezli sadece hosting firması en fazla kullanım yüzdesi bulunan veri merkezleri arasındadır. Resmi sayfalarını biraz araştırdığımızda Küçük projeler ve yeni başlayanlar için uygun paketleri var.



Firma İsmi: Netinternet

2006 senesinde Denizli ilimizde hizmete başlayan netinternet firmasının fazlaca kurumsal referansları bulunuyor. Hız, kalite ve ücret kategorilerinde gayet uygun paketleri bulunmaktadır. fiziksel sunucular içinde uygun ücretleri var.



Firma ismi: Radore

Çalıştığı fazlaca kurumsal referansları olan teknoloji konusunda ciddi altyapıya sahip ve Türkiye'de bulunan en büyük hosting şirketi olarak görülebilir. Ciddi projeleriniz için tercih edebileceğiniz bir şirket ama ücret konusunda karşılaştırmaya kalktığınızda diğerlerine kıyasla biraz abartı ücretler görebilirsiniz.




Firma İsmi: Natro

Natro firması sadece hosting alanında hizmet vermiyor sunduğu hizmetler arasında domain hizmeti de mevcuttur. Her türlü projeleriniz için fiyat olarak uygun planları ve ücretleri vardır. Fazla sayıda kullanıcıya hizmet vermektedir.



Firma İsmi: Doruknet

1993 senesinde hizmete başlayan doruk net firması Türkiye'de kurulan ilk hosting firması ünvanına sahiptir. Web sayfasında bireysel ve kurumsal hosting planları vardır. Bunun dışında Türk firması olması büyük avantaj sonuçta yerli malı yurdun malı ücretleri TL üzerinden ödeniyor.



Firma İsmi: Seohosting

Bu firma ile çalışmadım. Fakat sizler için araştırma yaparken gördüğüm bir firma. O kadar araştırmama rağmen firmayı kötüleyen çok az kişi gördüm. Kalitesine inandığım için buraya yazıyorum. Eğer deneyen arkadaşlar olursa konu altına yorum yaparlarsa sevinirim. Okuyucularımızı yanıltmak istemem...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder