OnePlus Yeni Telefonu OnePlus 5 Özellikler

OnePlus firmasının yeni telefonu OnePlus 5 özellikleri yazımızda aklınızda soru kalmayacak.
oneplus-5-ozellikleri

Yaptığı süper akıllı telefonlar ile teknoloji konusundaöncü markaların arasına girmeyi başaran OnePlus, en son OnePlus 3T modelini çıkarmıştı. Çok tutulan OnePlus’ın 3T modelinden sonra herkes OnePlus firmasının yeni telefonunu merak eder olmuştuı. OnePlus markasının yeni telefonu OnePlus 5 konusunda tahminler ortaya atılmıştı.

OnePlus 4 modeli daha piyasaya sürülmeden OnePlus 5 söylentilerini duyar olmuştuk. OnePlus 4 galiba piyasaya hiç çıkmıyor. sebebi ise Çin’de 4 sayısı ölüm anlamına yorulduğu nedeniyle Çin ülkesinde bu 4 rakamının şanssızlık getireceği düşünülüyor. Bu yüzden OnePlus şirketi de Çin şirketi olduğundan dolayı OnePlus 4 değil de direk OnePlus 5 piyasaya çıkabilir diye düşünüyoruz. Peki OnePlus 5 özellikleri ne olacak? sorusunu düşünüyorsanız okumaya devam edin.



OnePlus şirketinden herkesin beklediği mobil atak olarak nitelendirdiğimiz yeni çıkaracağı telefonu OnePlus 5 modelinin Samsung firmasının daha önce çıkarmış olduğu amiral gemisi denilen Galaxy S7 Edge modeline tasarım konusunda biraz benzetildiğini düşünüyorlar. Bu demek oluyor ki önümüzdeki günlerde çıkacak olan OnePlus 5, eğimli bir ekran ile çıkacak ve Snapdragon 835 işlemci kullanılacaktır. Bu varsayımla düşünürsek aynı işlemciler de kullanılacağını düşündüğümüz zaman Samsung firmasının yeni çıkaracağı amiral gemisi diye nitelendireceğimiz Galaxy S8 telefonuna şüphesiz rakip olacaktır.

oneplus-5-ozellikler

Son derece güzel bir malzeme olarak bildiğimiz seramik kullanılmış bir gövdeye bulunan OnePlus firmasının yeni telefonu bu iyi düşünülen malzeme ile çizilmeler konusunda aşırı dayanıklı olur diye düşünüyoruz. 23MP arka kamera ve 16MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası kullanılarak piyasaya çıkacak olan OnePlus firmasının OnePlus 5 telefonu, bataryası 4000 mAh olacak. 8 ve 6GB RAM alternatifleri ile  çıkacak olan OnePlus 5, 256 GB gibi yüksek bir artıralabilir hafızası bulunacak. OnePlus 5'in USB Type C ile çıkacağı düşünülüyor. Kesin tarih bilinmese da önümüzdeki günlerde tanıtılacağı biliniyor.  OnePlus 5 fiyatı konusunda tahmin bile yürütemiyoruz bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder