For Honor oyun inceleme

Bu yazımızda For Honor inceliyoruz. Son senelerin merak edilen oyunları arasında gösterilen For Honor artık elimizin altında. Peki bu oyun gerçekten kaliteli mi? İstenilen özellikleri barındırıyor mu?
For-Honor-oyun-inceleme

For Honor geliştiricisi Ubisoft şirketinin çok farklı bir oyun tecrübesi ile mi geliyor? For Honor oyununu konsol ve PC için özel olarak denedik.

For Honor Oyun İncelemesi

For Honor oyunu, Ubisoft şirketinin son senelerde en çok merak edilenleri arasındaydı. İlk sunulan görüntülerden sonra herkes adeta oyuna kilitlendi. Üç değişik beta ve alfa dönemlerinden sonra, sonunda 14 Şubat 2017 tarihi itibari ile For Honor piyasada.


For Honor oyunu beta döneminde ilk zamanlar sunucuları yüzünden çok kötü bir performansa sahipti. Betayı bu şekilde gördüğümüzde ister istemez aklımıza oyunun bu şekilde sunucu sıkıntılı mı çıkacağı geliyordu. Peki bu sorun devam ediyor mu? Evet sorun hala devam ediyor fakat yeni oyun illa ki nazarlık birkaç sorun olacaktır ki aşırı bir sıkıntı gibi de görünmüyor. Yaptığınız 7-8 maçtan 1 tanesinde sorun olabilir.
Ubisoft'un yeni harikası For Honor oyunu oyuncularını sunucu olarak değerlendiriyor. Bu sebeple bağlantılar oynayanlar üstünden yapılıyor. Yani oyunu oynayabilmek için hızlı bağlantınız olmalı yoksa oyun atıyor. Bu da demek oluyor ki oyunun zevkini almak istiyorsanız yüksek hızda bağlantınız olmalı.
 For Honor oyununa başladığınızda sizi nefes kesen bir aksiyonun içine sokuyor. Oyunu zorluk çekmeden öğrenmek istiyorsanız ilk olarak tavsiyem For Honor gameplay - yani oynanış videolarını izlemelisiniz. For Honor how to Play - yani Nasıl oynanır? bölümünde bulunan görseller, oynadığınız karakterlerin bütün özelliklerini ayrıntılı bir biçimde gösteriyor.




Son olarak söylemeliyim ki For Honor beklentileri karşılayan, çok iyi bir savaş, aksiyon içeren oyundur. Bu oyunun tek sorunu içeriğin az olmasıdır. Ubisoft tarzını değiştirip For Honor oyununu sürekli güncelleyerek yep yeni içerik takviyesi ile karşımıza koyarsa, For Honor mükemmel oyunlar arasında olabilir. Bu kadar güzel bir oyunu mazide hatırlamak hepimizi üzecektir.



For Honor Avantajları
- Kaliteli savaş sistemi
- Özel karakterler
- Müthiş grafikler ve atmosfer


 For Honor Dezavantajları 
- Bazen oluşan sunucu sorunları
- Hikaye modu


For Honor sistem gereksinimleri 



for-honor-sistem-gereksinimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder