Instagram Hikaye Paylaşımları Nasıl İndirilir?

Instagram Story yani Hikayeler bölümünüzde çok sevdiğiniz hikayeler nasıl indirilir?Anlatıyorum...
instagram-hikaye-indirme
En çok kullanılan sosyal ağlardan bir tanesi olan Instagram, adeta sosyal ağlarla savaşa devam ediyor. Sürekli yeni özellikler ile güncellenen sosyal ağlar arasındaki Instagram hatırladığımız gibi geçtiğimiz günlerde Instagram (Hikayeler) Story, paylaşılanların kalabalık yaratmadan 24 saat durduktan sonra silinme bölümü yapmıştı. Instagram Hikayeler bölümü, paylaşılan vedeo ve fotoğraflara sonradan efekt, ikon ve yazı ekleyebildiğimiz için son zamanların gözdesi durumuna geldi.

Bu yazımızda son zamanlarda olmazsa olmazlardan Instagram'ın Story yani Hikayeler kısmında paylaştığımız, çok beğendiğiniz videoları ve fotoğraflar nasıl indirilir bunu anlatıyorum. Tane tane anlatacağım Instagram Hikayeleri nasıl indirilir hakkındaki yazım, eminim sizlerinde işine yarayacaktır. Daha fazla uzatmadan başlıyorum;
Instagram hikaye indirmek iyi yoldan mümkündür. Birincisi kendi paylaştığınız hikayeyi indirmek ikincisi, takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini indirmek.

Kendi Paylaştığımız Instagram Hikayesi Nasıl İndirilir?
Kendi hikayemizi indirmek çok basit. Eğer yeni paylaşıyorsanuz alt bölümde bulunan indir'e tıklamanız yeterlidir. Paylaştınız ve 24 saat dolmadıysa indirebilemek için hikayenize gelin, sonra sağ üst köşedeki üç noktaya basın, indir/kaydet seçeneğine basarak kolayca indirmeniz münkün.

Başka kişinin Instagram Hikayesi Nasıl İndirilir?
Başka kişilerin Instagram Hikayesinde bulunan hikayeyi (video veya fotoğrafı) indirmek istiyorsanız ilk olarak ücretsiz olarak sunulan Google Chrome eklentisini yüklemelisiniz. Google Chrome eklentisinin adı: Chrome IG Story. (Ücretsizdir.)

IG Story Nasıl Kullanılıyor?
Chrome'a yükledikte sonra aktif etmeniz gerekiyor. Sonra Instagram hesabınıza girin. Karşınıza hikayeler çıkacaktır.

- Instagram Hikayelerden Fotoğraf Nasıl İndirilir?: Instagram'ın hikaye bölümündeki fotoğrafları indirebilmek için Google Chrome IG Story'i açın. Sonra hikayeye sağ tuş tıklayarak Resmi Farklı Kaydet tıklayıp bilgisayara indiriyoruz.
- Instagram Hikayelerden Video Nasıl İndirilir?: Instagram'ın Hikaye bölümünde bulunan videoları indirebilmek için yukarıda görülen hikayelerden bir tanesini tıklayın ve sonra Dowland Story yazısına tıklayın. İstediğiniz video inmiştir bu kadar basit.


Unutmadan son birşey daha indirdiğiniz video ve fotoğraflar RAR dosyası şeklinde inecektir.

İndirirken herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız buraya yazabilirsiniz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder