Steam Oylamasında Yine Bir Türk Oyunu Son Korsan

Consala Games şirketinin tam anlamıyla Türkiye'de yaptığı MMO oyunu, Steam Greenlight’ta ankete çıktı.
son-korsan-hile
Üreticisi Consala Games olan tamamı Türkiye’de yapılan özel bir anlamı bulunan korsanlık konulu  oyunu Son Korsan, oynayan kişiler tarafından da baya beğenilmişti. Zamanla iOS ve Android cihazlara da sunulan oyun şimdi ise 3D olarak tekrardan bilgisayarlara gelmeyi planlıyor.
2009 senesinde ilk başlarda 2D olarak piyasaya sunulan oyun geride kalan 8 sene içerisinde 3 milyona yakın kayıtlı kullanıcıya hitap eder oldu. 8. senesinde 3D olarak geliştirilen oyun şimdi ise Steam Greenlight’ta Türk oyunculardan oy beklemektedir.
Geliştirilen grafikleri bulunan Son Korsan oyunu, Osmanlı'dan ilhan alınarak koyulan gemi isimleri, oyun etkinlikleri ve mekanları ile resmen Türk oyunculara sesleniyor. Geliştirilen görsellerle Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Sultanahmet Camii ve Kız Kulesi gibi tarihimize, kültürümüze ait önemli yerleri de unutmayan Consala Games, daha gerçekçi bir korsanlık ve savaş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bunların dışında İstanbul'un Fethi'ni  resmen bir defa daha yaşatan Fetih simülasyonu, Osmanlı gemilerinden ilham alınarak tasarlanan Kadırga Modu ve PvP modu gibi farklı etkinlikler de Son Korsan oyununda eğlence dolu saatler geçirmenizi sağlyor.
Son Korsan oyununun şimdilik Kapalı Beta’da olan 3D versiyonu, çok yakında açık betaya geçerek daha çok oyuncunun düşüncelerini öğrenmek istiyor. Steam Greenlight ile kendinden daha fazla söz ettirmek isteyen Son Korsan’a Steam Greenlight  destek vermek için https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=849840336linkine giderek oy verebilirsiniz.


Son Korsan Oyunu Hakkında Ayrıntılar
Oyunseverler ile ilk kez 2009 senesinde buluşan Son Korsan oyunu, Tamamen Türk yapımı ve online bir MMO oyunu olmakla beraber konusu ise korsanlıktır. Türk yerli MMO grubunda ilk oyun olarak bilinen Son Korsan oyunu, Osmanlı'da deniz tarihinde bulunan gerçek savaş gemilerini, korsan isimlerini öğrenme ve oyun içinde İstanbul'un Fethi gibi kültürel faaliyetlere katılarak tarihibir kez daha yaşayabilirsiniz. Son Korsan PvP modunda, 5’er kişilik iki takım MOBA'da savaşılabiliyor bu sayede takım ruhunu yüceltebilir, adeta bir bütün olarak hareket etmeyi gösterip içinizdeki acımasız korsanı serbest bırakabilirsiniz.
7 farklı dilde hizmet veren Son Korsan oyununun 2 milyonu geçen kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Oynayanlar, oyunda bulunan Osmanlı zamanına ait tarihi ögelerin ve  desenlerin yanında Ayasofya, Topkapı, Galata ve Kız Kulesi gibi İstanbul'da bulunan kültürek değerleri de görebiliyorsunuz. Web tarayıcı, Facebook, Android ve iOS olmak üzere bütün platformlardan oyunu oynayabilirsiniz.

Son Korsan Resmi Web Sitesi:  www.sonkorsan.com


Consala Games Kimdir
20 seneyi geride bırakmış sektör tecrübesi bulunan başarılı kişiler tarafından yönetilen Consala Games şirketinin Türkiye ve Amerika olmak üzere iki farklı şubesi bulunuyor. Consala Games şirketi tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı MineFight ve Son Korsan oyunları ile toplam 3 milyonu aşkın oyunsevere hizmet sunuyor.
Son Korsan 2009 yılında hizmete sunulmuştur. Binlerce oyunseverin oynadığı ünlü strateji oyunu MineFight ise 2008 yılında sunulmuştu. MineFight aynı zamanda tarayıcı tabanlı ilk geliştirilen  oyunlardan bir tanesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder