Asus Harikası ZenFone 3 Max Özellikleri neler?

Cep telefonlarının en büyük sorunu batarya. Bunu düşünerek yapılan Asus mucizesi ZenFone 3 Max nasıl? özellikleri neler? Sizin için inceledik.


Asus-zenfone-3-max

Günümüzde insanlar telefon almadan incelediklerinde ilk baktıkları özellik kameradır. Kameradan daha önemli olan özelliklerde var mesela telefonun pil ömrü. Kullanım süresi düşükse, çok iyi kamerası bulunan bir telefonun kamerası da bir işe yaramayacaktır. Herkesin beğenisini kazanmak için sunulan ürünün pil ömrü uzun olmalı ve son teknoloji özelliklerini bulundurmalı.

Asus’un, ZenFone 3 Max ile kullanıcıların bu düşüncelerini göz önünde bulundurarak beklentileri karşılamayı hedeflemiş: Pil ömrü gayet uzun, uygun fiyat ve gayet iyi bir kamerası bulunuyor.

Asus'un adeta herşeyi düşünerek tasarladığı ZenFone 3 Max'ın, 720p çözünürlüğe sahip 5.2 inç büyüklüğündeki ekranı ve 3GB depolama alanı, 32 GB da dahili kapasite imkanı sunuyor. 4 çekirdekli işlemcisi ve 1.45 Ghz işlemci hızı ile ZenFone 3 Max, diğer telefonlar ile kıyaslandığında orta fiyatlı çok uygun bir telefon olarak görüyoruz. Cihazın arka kısmında parmak izi okuyucu bulunuyor. Parmak izi okuyunun dışında ışık, yakınlık, yön sensörleri ve accelerometre de bulunmaktadır. Telefonda VR görüntüleri izleyebiliyorsunuz.

Asus'un yeni harikası ZenFone 3 Max'da 13 Megapiksellik arka kamera bulunuyor. Asus'un özel yazılımı ile bu 13'lük kamera 52 MP fotoğraflar çekebiliyor. Özel kamera modları ile çok az ışıkta dahi çok kolay fotoğraf çekebilirsiniz. ZenFone 3 Max'ın Kamerası çoğu isim yapan telefon ile kıyaslanacak seviyede mükemmel. Ön kısmında 5 MP selfie kamerası ile de titreşimsiz daha net fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

Asus-zenfone-3-max

İşin tuhaf tarafı saydığımız bu kadar özellik değil, telefonun asıl isim yapacağı özelliği ise batarya. İçerisindeki 4100 miliamper bataryası ile baya uzun bir süre kullanım ömrü hedefliyor. Sadece batarya ile değil düşük işlemci ve 720p ekran ile de kullanım ömrünü düşünmüş. Bu kadar büyük batarya ile 30 gün gibi müthiş bir bekleme zamanı, 20 saat görüşme, 18 saat wi-fi internet, 87 saat müzik dinleme zamanı sunuyor. Batarya %10'a düştüğünde süper tasarruf seçeneğine geçerek 36 saat gibi akılalmaz bir bekleme süresi kazanıyorsunuz. Test edilen telefonlar içerisinde batarya performansı konusunda en çok memnun eden telefon seçtik. Telefonda bulunan aşırı büyük batarya sayesinde diğer cihazları da şarj etmek mümkündür.

ZenFone 3 Max uygun fiyatlı ve herkese hitap eden bir telefondur. Aşırı bir performans bekleyemeyiz. Telefon işimizi görebilecek uygunlukta ve şarjı kolay kolay bitmeyecek şekilde tasarlanmış.

Sizce Asus telefon konusunda başarılı mı? Siz beğeniyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder