Injustice 2 Şimdiden Beta kayıtlarına başladı


İlk defa uzun bir fragmanı sunulan ve aşırı bir beğeni ve ilgi gören Injustice 2 oyununun önümüzdeki günlerde sunulacak beta için şimdiden kayıtlar başladı. Bu sunulacak beta hizmet için online arenalara giriş yapılabilecektir.
injustice-2-batman-superman



Geliştiricisi NetherRealm Studios olan Injustice 2 oyunu, bu senenin en fazla ilgi gören oyunları içinde bulunmaktadır. Dövüş kategorisindeki bulunan Injustice 2 oyunu, fazla süper kahraman seçeneğinin bulunması ve yeni gelecek karakterler ile muhteşem bir dövüş oyunu olacağına inanıyorum.
Oyunun çıkış tarihi Mayıs ayı diye biliniyor. Mayıs ayında Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak Injustice 2 için, özellikle dövüş kategorisindeki bir oyunu almadan önce denenmesi gerektiriği yapımcılar bile düşünmüş olsa gerek ki hemen mağazalara gelmeden önce Beta testi sunulacağı açıklandı. NeathRealm şirketinden Ed Boone, Injustice 2 oyununun Beta testlerine sunulduğunu Twitter hesabı üzerinden açıkladı.
Açık beta biçiminde olacak olan Injustice 2 oyununu piyasaya çıkmadan önce denemek isterseniz, size vereceğimiz linke giderek karşınıza gelen formu doldurmanız yeterlidir.

 Injustice 2 BETA

injustice-2-harley-quinn


Yapmanız Gereken İşlemler

Formu doldurup gönderin ve Beta testi için verdiğiniz maile gönderecekleri kodun gelmesini bekleyin. Bu kodu Xbox One ya da PS4'e girerek Injustice 2 oyununun Beta sürümüne ulaşabilir herkesten önce deneyebilirsiniz.
injustice-2-characters

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder