Zyxel Yeni Logosu

Ağ teknolojilerinin dünya liderlerinden birisi olan Zyxel, sloganını 'Sizin Ağ İletişim Partneriniz - Your Networking Ally' olarak  değiştirdi. Kullanıcı odaklı ağ çözümleriyle Zyxel, kişilerin yaşamını kolaylaştırmaya ve kurumlara değer katmaya özen gösteriyor.
Neredeyse otuz senedir faaliyetlerine devam eden Zyxel, yeni ürün ve çözümlerle senelerdir dünyayı birbirine bağlamaya devam ediyor. Şirket, yenilenen kurumsal kimliğiyle kullanıcılarının işlerini ve hayatını kolaylaştırırken; Dünya'yı pozitif olarak değiştirecek teknolojileri yenilemek için Pazar lideri olarak çalışmalarına devam edecek.
Araştırma şirketi olan Gartner, 2020 senesine kadar internete bağlı cihaz sayısının 21 milyar olacağını duyurdu. Sayıdaki bu artışın, daha iyi yaşam, iş yerleri konusunda yeni teknoloji düşünceleri ve yepyeni iş alanları anlamına gelmektedir. Bütün bu gelişmelerle dünya aşırı büyük bir potansiyel taşımaktadır. Fakat bu potansiyelin sunacağı fırsatlar bazen güvensiz, yavaş ve sınırlı ağ erişimi arasında kalabiliyor. Tam da burada konuya el atacak olan Zyxel, sınırlı iletişim alanı problemini düzeltecek güvenli, hızlı ve kesintisiz çözümler ile yeni dünya avantajlarının önünü açmaya geliyor.
Zyxel, [Your Networking Ally] sloganıyla rekabet gücüne ve müşterileri ile olan kaliteli ilişkilerine dikkat çekiyor.
Kurumlar genelde kendi işlerindeki problemleri bulup, bu problemlere uygun çözümler geliştirebilmek konusunda uzman bir iş ortağına gerek duymaktadır. Zyxel de kendisini işte bu noktada görüyor. Yeni slogan; Türkiye’de eğitim, turizm ve perakende sektöründe kurumların başarı hikayeleriyle fark yaratan işletmelerin kazandığı ayrıcalığa dikkat çekmektedir.
Logosu da yenilendi
Zyxel şirketinin kurumsal kimliğinin farklılık göstermesiyle logosunda da bir değişimler oluyor. Yeni logo şirkette başlayan içten dışa bütün değişimi ve yenilenen vizyonunu açıklar nitelikte.
Yenilenen logonun tam ortasında bulunan bükümlü X harfi ile Zyxel’in kablosuz ve kablolu teknolojilerinin Zyxel firmasıyla müşterileri arasındaki bağı simgelediğini söyleyen Zyxel'in Türkiye Genel Müdürü olan Vefa Tarhan  'Logonun altında bulunan 'Ally' yazısının harfleri ise Zyxel’in destekleyici ve cana yakın karakterini simgelemektedir' dedi.
İşte Yeni Logo Ve Renkleri
zyxel-yeni-logo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder