Dikkatleri Üzerine Çeken Moto G4 Plus artık Türkiye'de

Lenovo aldığı ünlü firma Motorola'nın yeni gözde cihazı Moto G4 Plus Türk kullanıcılara sunuldu.

lenovo-moto-g4-motorola
 Kendini unutturan Motorola, Lenovo şirketinin satın almasının ardından Lenovo’nun, Türkiye'deki piyasaya verdiği önemden dolayı yeni Motorola telefonları ülkemizde satışa çıkaracağını daha önce öğrenmiştik. Lenovo şirketinin IFA 2016 etkinliğinde görücüye sunduğu Moto G4 Plus Türkiye'de satışa çıkıyor.

Bataryası 3000 mAh olan cihazda bulunan Turbo Power charger yeniliği ile 15 dk şarj ile 6 saate kadar kullanım sunmasıyla gözde olması amaçlanıyor.

Yeni Moto G4 Plus cihazının parmak izi okuyucusundaki iddiası ise, okutmak istediğiniz parmağınızı nasıl tutarsanız tutun cihaz parmak izinizi kolaylıkla okuyabiliyor. Bu sayede telefonun kilidini açmak çok hızlı oluyor.

Arka kamerası 16 MP olan aynı zamanda oto fokus ve lazer özelliği ile bulanık resim çekme problemini yok etmeyi amaçlayan Moto G4 Plus, 5 MP geniş açılı ön kamerası ile de karmaşık grup fotoğraf çekiminde de farkını gösteriyor.

İşletim sistemi Android Marshmallow 6.0.1 olarak kullanıcıya sunulan Moto G4 Plus'ın 4.5G ile uyumlu olduğunu aynı zamanda CAT 4 özelliğine sahip olduğunu söylemek isteriz.
lenovo-moto-g4-motorola
 Geliştirilmiş tasarımı ile sıvı dökülmesi, sıçraması veya yağmur sularına karşı korumasıyla kullanıcılarına ciddi bir avantaj sunuyor.

Ekran boyutu 5,5'' olan cihaz, koruma olarak Corning Gorilla Glass kullanıyor ve Full HD. 8 çekirdek ve Qualcomm Snapdragon 617 chipset işlemcisi ile söz konusu performans ise aşırı iddialı.

Depolama belleğini dolduğunda uyumlu bir microSD kart takılarak depolama alanını 128GB‘a kadar arttırabilen cihaz iki farklı seçenekle kullanıcıya sunuluyor. Cihazın ilk modelinde, 2GB RAM, 16GB depolama belleği bulunuyor. İkinci versiyonunda ise performansı biraz daha yüksek ve iddialı olarak 3GB RAM ve 32GB depolama belleği bulunuyor.

Türkiye’de piyasaya sunulan modelinde 2GB RAM ve 16GB depolama alanı olacak. Fiyatı ise 1299TL olarak duyuruldu.
lenovo-g4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder