iPhone 7 Ekran Özellikleri


Eylül ayında Apple'ın tanıtımı yapacağı iPhone 7 Plus ve iPhone 7 ekran özellikleri ile gündemde.



Eylül ayında tanıtım olması için şimdiden büyük bir beklentinin başladığı iPhone modelleri için yeni bilgiler gündeme oturmaya devam etmektedir. Konu ile ilgili yapılan son duyurularda telefonların ekranlarının nasıl olacağı söylenirken Apple’ın yüksek özelliklerdeki ekranlarıyla çok iyi bir kullanım sunacağı biliniyor.


Ekranları Özel Olacak
Apple tarafından yapılan bu geliştirmeler ile cihazların piyasada özel bir konuma gelmesi amaçlanırken yeni yüksek özelliklerle beraber Apple piyasada kaybettiği gücü tekrar kazanmayı hedefliyor.

Peki Bu Ekran Nasıl Olacak?
Konuyla alakalı paylaşılan ekranlarda piyasaya sürülecek yeni iPhone modellerinin ekran özellikleri açıklanırken yeni iPhone ekranlarında bulunacak olan özellikler şu şekilde;

iPhone 7: 4.7 inç 1080p çözünürlükte

iPhone 7 Plus:5.5 inç LCD 2K çözünürlükte

iPhone 7 Plus ve iPhone 7 için yapılan bu açıklamaları yapan kaynaklar markaya çok yakın kişiler olarak belirtildi. Bu zamana kadar Apple'ın hiçbir ipucu vermediği yeni cihazların bu özelliklerde olup olmayacağı kesin değilken önümüzdeki ay içinde yapılacak tanıtımı ile beraber bu konudaki bütün meraklar da yanıtını bulacak. Söylentilerdeki özellikler olmasa bile yüksek çözünürlüğün desteklendiği telefon modellerinin piyasaya sürüleceğine kesin gözüyle bakıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder