Samsung Galaxy Note7 Yakında Vodafone Bayilerinde!

Vodafone, akıllı telefon dünyasının başrollerinden Samsung’un en yeni akıllı telefonu Galaxy Note7’yi Türkiye piyasasına sunmaya hazırlandığını duyurdu. 2 Ağustos’ta tanıtıma çıkan ve yüksek teknolojik donanımı ile dikkatleri üzerine çeken Samsung Galaxy Note7, 12 Ağustos tarihi ile ön satışa sunulacağı, 26 Ağustos tarihiyle de bütün Vodafone mağazalarında satışa çıkacağı açıklandı.


Vodafone, kendi abonelerini en son teknoloji akıllı telefonlarla buluşturmak için 2 Ağustos Salı günü ABD’nin New York şehrinde ‘'7 Unpacked 2016’' etkinliği ile tanıtıma çıkan Samsung Galaxy Note7’yi Türkiye’deki abonelerine sunmayı planlıyor. En son teknoloji özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çeken Samsung’un yeni gözde amiral gemisi, 12 Ağustos tarihi ile ön satışa çıkacağı, 26 Ağustos tarihi ile de bütün Vodafone mağazalarında '‘Vodafone Çok Satanlar Masası’' avantajlarıyla satışa çıkacağı duyuruldu.

Dijital dünyayı bireyler için erişilebilir ve kolay kılma düşüncesiyle dünya genelinde mobil teknolojileri uygun fiyatlarda tüketicilerine hizmet verdiğini belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü olan Fatih Uysal, bu konu ile ilgili 'Vodafone Türkiye olarak, bizim abonelerimize mobil iletişimin teknolojilerinin bütün avantajlarını yaşatmak düşüncesiyle akıllı telefon teknolojilerini yakından takip edebilme kolaylığı veriyoruz. Teknoloji lideri Samsung’un yeni teknolojileri ile donattığı Galaxy Note7’yi Vodafone’un akıllı cihaz portföyüne koyacak olmanın heyecanını yaşamaktayız. En son teknolojileri dünya ile aynı anda abonelerimize sunma amacımız doğrultusunda, bütün dünyada heyecanla beklenen Samsung’un en yeni akıllı telefonu Galaxy Note7’yi de '‘Vodafone Çok Satanlar Masası’' farkı ile Türkiye’ye getiriyoruz. Diğer akıllı telefonlara göre sunduğu yüksek batarya hacmi ve sekiz çekirdekli işlemcisiyle birçok özelliği kendisinde barındıran Galaxy Note7’nin avantajları bu kadar da değil. Note serisini diğerlerinden ayıran S-Pen kalem, Galaxy Note7 ile beraber büyük ölçüde yenilendi. Yeni S-Pen, Note7 yağmur altındayken bile telefon üzerinde not alabilmelerine imkan sağlıyor. Bütün bu özellikleriyle Note7’nin abonelerimize çok farklı bir mobil deneyim yaşatacağını düşünüyoruz. Bütün abonelerimizi son teknolojiye sahip en yeni akıllı cihazlar ile tanışmak için Vodafone mağazalarına bekliyoruz' diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder