Apple'ın Yeni Planı İphone SE

Uzun zamandır sızıntı haber konusu olan İphone Se için Apple şirketi satış fiyatını arttırma  hedefi için bir dizi hedefini hayata sokacak gibi görünüyor. Normal akıllı telefonlara göre daha küçük ekranlı olarak piyasaya sunulan İphone se fiyat ve donanım açısından hafife alınmayacak bir telefon olduğunun altını çizmek isteriz.


Önceki hafta yapılan etkinlikte tanıtımı olan modeller içinde bulunan ve oldukça ilgi gören İphone Se 4 İnç ekran boyutuyla akıllı telefon dünyasına farklı bir bakış açısı getirmiş gibi görünüyor, yapılan tanıtımlarda sızıntı haberleri olarak görsellerini gördüğümüz İphone ve Apple Ipad Pro modellerinin lansmanları gerçekleştirildi.
Apple şirketi ani aldığı bir kararla İphone 5s modelinin satışını durdurduğunu duyurdu, bu kararı almasının asıl sebebi ise sonradan öğrenildi. Duyduğumuz bilgilere göre, Apple rakamları daha düşük olan İphone 5S yerine, İphone Se’nin satış fiyatını yükseltmek için böyle bir değişikliğe gittiği düşünülüyor. İphone 5S'in Türkiye satış fiyatı 1499 TL, İphone Se Türkiye satış fiyatına bakıldığında 2000 TL. Apple İphone 5S modelinin satışını durdurmasını biz, kullanıcılarını daha fazla fiyatlı olan İphone Se'ye yönlendirmek istiyor mantığına bağladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder