katlanabilir telefon Galaxy X ne zaman çıkacak

Samsung'un yeni amiral gemisi katlanabilir özelliği ile Galaxy X geliyor.

samsung-galaxy-x-2017
Galaxy S8 nihayet resmi ve bu da, Samsung'un tüm sürprizlerini ortaya çıkaran can sıkıcı sızıntılar nihayet durdu demektir. Yani bu demek oluyor ki, Samsung firmasının sıradaki amiral gemisi son teknoloji telefonunu detaylıca araştırma sürecindeyiz. Fakat bu gelecek amiral gemisi'n Galaxy Note 8 olarak düşünmeyin.

Yani açıklamalara bakıldığında Samsung firmasının ilk çıkaracağı katlanabilir yeni nesil akıllı telefonunun bu sene tanıtıma çıkacağı ve dolayısıyla bununda sıradaki yeni amiral gemisi olabileceği tahmin ediliyor. Buna bakıldığında ise katlanabilir özelliği bulunan Samsung telefonların tahmin edilenden baya bi önce çıkacağını düşünüyoruz.

Twitter sosyal ağında @mmddj_china kullanıcı adını kullanan bir kişi, teknoloji medyası Samsung firmasının senenin ilk Unpacked düzenlemesinde tanıttığı cihazlarla ilgilenirken, gözden kaçan bir kaç şeyi tweet attı. Bu atılan tweette, Samsung firmasının gelecekte çıkacak olan amiral gemileri konusunda izleyeceği yol haritasını aydınlattı.

Samsung-galaxy-note-8

Samsung-galaxy-x



Bu hesap tweetlerinde 'Galaxy Not 8, 4. çeyrekte' ve 'Samsung Galaxy X 3. çeyrekte' dedi.


Varsayım doğru ise, Samsung firmasının ilk katlanabilir özelliği bulunan telefonu yaz aylarında, hatta IFA 2017 etkinliğinde duyurulabilir. Gelecek olan Galaxy X'in, bu sene çıkarılması beklenen katlanabilir özelliği bulunan Galaxy serisi telefonunun ismi olduğunu zaten duymuştuk. Yakınlarda öğrendiğimiz bilgiye göre, Samsung firmasının bu yeni telefonu 2017 yılında kısıtlı sayıda deneme amaçlı kullanıcılarının gerçekten katlanabilir özellikteki ürünleri alıp almayacağını öğrenmek adına piyasaya süreceğidir.  Samsung firmasının, müşteri isteği düşünülen ülçüde olduğu taktirde 2018 yılında Galaxy X modelinin seri üretimine başlanması ve piyasaya sunulması bekleniyor.

İşin tuhaf tarafı, Samsung şirketi Galaxy Note 8 modelini dördüncü çeyreğe yetiştirmek istemedir. Bu duyum doğru ise, akıllıca.

samsung-galaxy-x-2017

Samsung firmasının bu sene Galaxy Note 8 modelinin tanıtımını ileri bir tarihe almak isteyebileceği bir diğer sebep ise geç yapılan Galaxy S8 tanıtımı. Galaxy S8'in MWC'de duyurulması gerekiyordu fakat, Samsung Galaxy Note 7 sıkıntıları sebebiyle Mart'ın sonlarına doğru duyurdu.

Bir diğer sızıntı, Galaxy Note 8, 4K çözünürlükte 6,4' Süper AMOLED ekrana bulunduracağıdır. Note 8'in de Galaxy S8 ile aynı hızda işlemcileri olacağı düşünülüyor ve Bixby özelliği ile gelecektir. Amiral gemisinin kanıt olmasa da tasarımı sızdırılmıştı ve şimdilik Galaxy Note 8 konusunda bu kadar bilgiye sahibiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder