Casper VIA M2 İnceleme Fiyat - Özellikler

Casper VIA M2 İnceleme
Casper firmasının VIA M2 modeli, şirketin Android işletim sistemli telefonları listesine giren son son telefon niteliğinde. VIA M2, 3GB RAM, parmak izi okuyucusu, 32GB depolama birimi, 3000mAh batarya, metal kasa, 8x işlemci özellikleri ile adeta performans vaat ediyor.
Casper firmasının, VIA M2 modeli 142x69.6x8.73mm ebatlarında ve ağırlığı 151gr olarak tasarlanan göz alıcı bir kasası bulunuyor, bu yüzden de aşırı sağlamlık ve güzel bir tasarım vaat ediyor. Ekranında 2.5D eğimli camı ve elde kullanım rahatlığı sayesinde konfor da ön planda tutulmuş. Ekranı 5' ve Full HD olmakla beraber kullanıcılarına maksimum görsel performans veren yeni Casper VIA M2 modelde, darbe ve çizilmelere karşı sağlamlık sunan Gorilla Glass 3 cam kullanılmış.
casper-via-m2

İki rengi olan (metalik bronz-titanyum gri) M2 modelinde, parmak izi okuma özelliğinide unutmamışlar. Güvenlik düşünüldüğünde parmak izi özelliği ile kullanıcılarının beklentilerini de düşünüyor. Casper bunuda belirtiyor ve ana ekran tuşuna yapılan parmak izi okuyucu ile VIA M2 çok güvenlikli akıllı telefon niteliğini taşıyor.
VIA M2 telefonun taşıdığı 8x 1.4GHz Snapdragon 430 olan işlemciye, 32GB hafıza ve 3GB RAM yardımcı oluyor. Bu sayede normal gün içindeki ihtiyaçlarınız için gerek duyduğunuz performansı fazlasıyla elinizin altına getiriyor. Performans demişken sadece günlük işler olarak düşünmeyin oyun konusunda da mükemmel akıcı oyun keyfi sizleri bekliyor. Hafıza konusunda sıkıntı çekenler, yetmez diyenler de tabiki düşünülmüş ve bu yüzden microSD hafıza kartı girişi kullanılarak bu depolama alanını 128GB kadar yükseltmenize olanak sağlanmış. 4.5G konusunda en iyi hızı alabilmek için 4 LTE özelliğini de unutmamışlar. Casper VIA M2, Marshmallow 6.0  ile sunuluyor.
casper-via-m2
Casper VIA M2 kamera özellikleri
13MP çözünürlüğü bulunan arka ana kamerası fotoğraf modları, hızlı çekim gibi ve yüksek performanslı özellikleri barındırıyor. Selfie yani ön kamerası 8MP çözünürlüğe sahip.
Arkada bulunan ana kamera 13MP çözünürlüğün yanında kullanıcılara çok iyi bir video ve fotoğraf çekimine olanak tanıyor. Casper VIA M2 selfie kamerası da mükemmel.

Casper VIA M2 Fiyatı
Son teknoloji bu telefonun kutu içeriğinde ekran koruyucu, mikrofonlu özellikli kulaklık ve koruma kılıfı bulunuyor. Türkiye'de Casper VIA M2 Fiyatı 1099 TL'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder