Apple iPad ve iPhone 7 Kırmızı

iPhone 7 kırmızı renk modelini Apple tanıttı. Teknoloji devi Apple firması, mükemmel özellikleri ile gelen iPhone 7'nin ve ipad tabletlerinin kırmızı renklisini tanıttı. Türkiye piyasa çıkış tarihi 24 Mart.
Apple-iphone-7-kirmizi

Teknoloji öncüsü Apple şirketi, yeni tablet modeli Iphone 7 ve iPad modellerini duyurdu. Apple şirketinin yaptığı duyuruda yeni iPad, 9,7' ekran [24,6cm] ve 2048 e 1536 ekran çözünürlüğü bulunacak. İpad ekranı artık daha parlak olacak.

Yeni iPad Özellikleri Nelerdir?
Piyasaya sunulacak iPad'in batarya süresi 10saat ve selfie kamera çözünürlüğü 1,2 arka kamera çözünürlüğü ise 8mp olacak. Yeni iPad 7,5mm kalınlığa ve 454gr ağırlığa sahip olacak. İşlemcisi 64bit A9 çip olarak piyasaya çıkacak iPad, işletim sistemi ise iOS 10 ve parmak izi okuyucu Touch ID özelliği de unutulmamış.

Yeni iPad Fiyatı
32GB depolama alanı bulunan yeni iPad fiyatı 329$ hemen hemen 1200 TL olacağı söylenirken, 20'den fazla ülkeden ön sipariş imkanı 24 mart tarihinden itibaren alınmaya başlanacaktır.


İphone 7 Kırmızı
Apple firması, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 akıllı telefonlarının da kırmızı alüminyum gövdeye sahip modellerin piyasa çıkaracağını ve bunlardan kazanılan paranın AIDS ve HIV çalışmaları için Global Fund isimli organizasyona vereceğini belirtti. Yapılan duyuruda, Apple şirketinin daha önce çıkardığı kırmızı renkli birçok ürünü ile 10 senede Global Fund organizasyonuna 130 milyon dolar gibi büyük bir tutarı bağışladığı belirtildi.




iPhone SE ne zaman çıkıyor
Apple şirketi bunların dışında, 10,2cm yani 4' büyüklüğünde ekranı bulunan iPhone SE modelinin 128GB ve 32GB depolama alanları ile piyasaya geleceğini ve sosyal medya sitelerine ve mesaj ile video, müzik ve fotoğraf paylaşılabilen 'Clips' isminde yeni bir uygulamayı 2017 nisan ayı başlarında hizmete sunacağını duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder