Razer akıllı telefon üretecek

Oyuncuların gözde markası Razer, Robin adında değişik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken ve alışılmışın dışında akıllı telefonlar üreten Nextbit şirketini satın aldığını duyurdu. 
Razer'ın, aslında Windows'a uygun oyun aksesuarları ve cihazları ürettiğini göz önünde bulundurduğumuzda, Razer ilerleyen zamanlarda Windows işletim sistemli akıllı telefonlar ile karşımıza çıkabilir diye düşünüyoruz. Fakat akıllı telefon dünyasına girmeyi amaçlayan Razer'ın seçimini Windows Mobile değilde Android işletim sisteminden yana kullanması yeni girecekleri sektörde hem doğru bir seçim olabilir gemde firma geleceğini riske atmazlar diye düşünüyorum.

Razer-akilli-telefon

Razer Ortaklarından ve CEO’su olan Min-Liang Tan, 'Razer şirketi olarak, teknolojimiz ile tasarım ve inovasyon başarımızla domine edebileceğimiz alanlara sahip sektörlere girerek girdiğimiz sektörlerin havasını değiştirme anlamında kayıtlı başarılarımız bulunuyor, aynı dizüstü ve bilgisayar çevre birimleri alanlarında olduğu gibi. Nextbit markasının Razer’a geçeceği yetenek havuzuyla beraber, yeni kategorilerin havasını değiştirme anlamında ve işimizi büyütmeyi istiyoruz.' diye konuştu.
Razer şirketine göre; Nextbit markası kendi kadrosu ile bağımsız olarak çalışmayı sürdürecek ve merkez şirketin devam eden operasyonu dışında çalışacak. En önemlisi de, Nextbit  şirketinin teknoloji alanında fazlacaa merak konusu olan Robin adındaki akıllı telefonu için yazılım güncellemeleri ve ürün desteği hizmetini sunmayı sürdürecek.
Nextbit CEO’su ve kurucularından Tom Moss; 'Daha büyük bir alana ulaşmak ve misyonumuzu sürdürmek açısından, dünyaca ünlü bir markanın bünyesine girmeye karar aldık. Ne kadar şanslıyız ki Razer şirketi de bizim, akıllı telefonlarımızın sınırlarını aşmak üstüne olan ortak değerlerimizi gördük.'  diye konuştu.
razer-telefon-kilifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder