Okunmamış WhatsApp mesajları geri alınabiliyor

WhatsApp dur durak bilmeden gelişmeye devam ediyor. Yeni merak edilen beta sürümünde gönderilen mesajlar eğer okunmadıysa geri alınabilecek. Bu gelen yeni özellik ile kullanıcılar göndermiş olduğu mesajı karşı taraf okumadıysa geri alabiliyor.
 
Dünyaca ünlü hemen hemen herkesin telefonunda olmazsa olmazlarından anlık sohbet uygulaması WhatsApp'ın 2.17.26 ve 2.17.25 no'lu sürümlerinde beta olarak test edilen yeni özellik, mesaj düzenleme ve okunmamış gönderilen mesajları silmek gibi özelliklerle karşımıza çıkıyor. WhatsApp, bu merak edilen özelliği şu an sadece Android cihazlar için sunduğu beta sürümünde deniyor. Yeni gelen bu 2 özelliğin de ilk güncellediğinizde aktif olmadığını yani bizlerin aktif edebileceğini belirtiyor.

whatsapp-mesaj-geri-almak
Bu bahsettiğimiz güncelleme ile kullanıcının gönderdiği bir mesajı gönderdiği kişi görene kadar mesaj düzeltmesi veya mesajı silme gibi işlemleri yapabileceksiniz. Diyelim ki yanlış bir mesaj gönderdiniz, mesajı karşı taraf görmeden, mavi tik olmadan {yani görülmediyse} bu gönderdiğiniz mesajı 'Düzenle' butonu ileişlem yapabilirsiniz .


WhatsApp'ın bu merak edilen yeni özelliği bütün kullanıcılara sunacağı tarihi ise henüz kesin değil. Fakat buradan gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder