Asus Zenfone 3 Özellikleri Fiyatı ve İncelemesi


Herkesin merak ettiği Asus Zenfone 3 sonunda Türkiye'de satışta. Herkesin merak ettiği Asus Zenfone 3 modelini inceleyelim dedik. Asus Zenfone 3 özellikleri neler? fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler.

asus-zenfone-3

Geçtiğimiz haziranda duyurulan ve  merak edilen bir asus ürünüydü. Asus Zenfone 3, her üründe olduğu gibi
piyasaya Türkiye'de biraz pahalı çıktı.

Peki Asus Zenfone 3 fiyatı ne kadar?
Asus Zenfone 3 modeli, Türkiye'de 32 GB depolama alanı ile piyasaya çıktı. Bu 32 GB alanı bulunan ürünün fiyatı 1799 TL.


İşte Merak Edilen Asus Zenfone 3 incelemesi
Asus Zenfone 3, bir hayli özel ve görünüyor.
Arka kısmı ve ön kısmı camdan olarak tasarlanan Asus'un yeni harikası Zenfone 3 kasa kısmı ise alüminyum. Telefonun özel görünmesinde itina ile seçilen renklerinde payı bulunuyor.
Asus Zenfone 3'ün ağırlığı 155 gr  kalınlığıda 7.7mm.


Özellikleri
Full HD 5.5 inç ekranı bulunan Asus Zenfone 3, mükemmel bir ekran performansı verdiği sunuyor. Parmak izini de unutmamışlar.
Snapdragon 625 işlemciye sahip telefonun, 2 GHz işlemci hızı bulunuyor. 8 çekirdek işlemcisi, Adreno 506 grafik işlemcisini de yanında bulunduruyor.

32 GB depolama alanına sahip üründe 3 GB RAM, 64 GB depolama alanına sahip üründe de 4 GB RAM bulunuyor. Yükseltilebilen hafıza desteğini de unutulmadığı Asus Zenfone 3'ün, Bataryası ise 3000mAh. Hızlı şarj performansının (Quick Charge 3.0) bulunduğunuda söyleyelim.

Kamera Özellikleri
Yeni Asus Zenfone 3'ün kamera performasının arkasında ise Sony bulunuyor. Telefonda 16 mp çözünürlüğe sahip Sony kamerası bulunuyor. Ön kamerası ise 8mp.

Asus Zenfone 3 Avantajları
Özel tasarım ve renkler
Çok iyi ekran performansı
Snapdragon 625 işlemci ile uzun batarya ömrü
Çok az bir ışıkta bile fotoğraf kabiliyeti

Zenfone 3 Dezavantajları
Çerçevelerin kalın tasarlanması
Fiyatının biraz yüksek olması


asus-zenfone-3-ozellikleri

Asus Zenfone 3 Fiyatı: 1799 TL [32 GB]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder