GTA V Güncellemesi 2 Şehir ile Geliyor!


GTA V yeni gelecek güncellemenin duyurusunu yaptı. Oyuna gelecek gelişmeler ile beraber GTA V durdurak bilmiyor.

gta-v-güncelleme-geliyor
Piyasaya çıktığı ilk andan bu yana yüksek kullanıcı oranlarına ulaşıp kullanıcı kaybetmeden devam etmeyi başaran GTA oyun serisi, bu zamanlarda ise piyasaya GTA V versiyonu ile sağlam bir giriş yaptı. GTA V oyununun çok popüler olmasındaki en büyük etken geliştirilebilmesi diye düşünüyorum. Oyuna yüklenebilen özel modlarla kullanıcıların farklı bir oyun deneyimi kazanmasına olanak sağlıyor.
Rockstar North tarafından GTA V için yapılan son duyuruda büyük geliştirilmeler olacağı belirtildi. Bu duyuruya göre yeni gelecek güncelleme ile beraber GTA V’e iki adet yeni şehir daha geliyor. Yani oyundaki aksiyonların sıkmamak açısından farklı şehirlerde gerçekleşmesi anlamına geliyor. Hatta gelecek olan şehirler diğer versiyonlarda bulunan şehirlerden daha bilindik.
Hangi Şehirler Geliyor?
GTA V için gelecek iki şehir duyumlarımıza göre, Las Venturas ve San Fierro. Bu yeni şehirlerin gelmesi ile beraber yep yeni hikâyeler ve aksiyonlar da şüphe yok ki gelecektir. Güncelleme Tarihi Ne zaman? Seslerini duyar gibiyim :) Yapılacak bu yeni güncelleme için 2017 senesi gösteriliyor, Eylül ayından sonra güncellemenin verileceği açıklandı. Gördüğüm kadarıyla açıklamalar GTA V severler için büyük bir heyecan uyandırmış. Oyunun tekrar heyecan dolu bir şekilde oynanabilmesi GTA V geliştirmeleri ile mümkün olacak gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder