Vine Uygulamasının Kapatılacağı Duyuruldu

Twitter şirketinin ücretsiz kısa video uygulaması Vine kapanacak. Aldığı kararı Medium'da yayınlanan bir blogla paylaşan şirket, bu zamana kadar platformda paylaşılan içeriklere erişilebileceğini duyurdu.

twitter-vine-kapatti

2013 yılında piyasaya çıkan Twitter şirketinin ücretsiz video uygulaması olan Vine ilerleyen aylarda kapatılacağı açıklandı. Alınan kararı Medium sitesinde, 'Vine konusunda önemli haber' başlığı ile duyuran firma, kullanıcılarının bu zamana kadar paylaştıkları içerikleri uygulama içerisinden kendi cihazlarına yükleyebileceklerinin sözünü de verdi.


ÜCRETSİZ VİDEO PAYLAŞIM UYGULAMASI VINE KAPANACAK
Twitter şirketinin ücretsiz kısa amatör video uygulaması Vine kapanacak. Alınan kararı Medium'da yayın yapan bir blogla paylaşan firma, bu zamana kadar platformda paylaşılan içeriklere erişilebileceğini duyurdu.
Açıklamada şu şekilde oldu:
'Uygulamada bulunan, web sitesi veya paylaştığınız Vine'lar kaybolmayacak. O paylaşımlara önem vermekteyiz ve bunu doğru bir biçimde sürdüreceğiz. Vine paylaşımlarınızı indirme imkanını sunacağız. Site kapanmayacak çünkü bu zamana kadar paylaşılan tüm Vine'lara erişilebilmenin önemli olduğunu düşünmekteyiz. Sitede veya uygulamada işlem yapılmadan önce haber verilecektir.'
Duyuruda bunun dışında Vine için içerik paylaşan popüler kullanıcılar ile yakından ilgilenileceği ve şirkete sorulan tüm soruların yanıtlanacağı duyuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder