Assassin’s Creed Empire Geliyor!

Uzun zamandır yeni oyunu konusunda haber gelmeyen Assassins Creed serisinde yeni gelişmeler duyuyoruz. Filmden sonra oyun gelmesi bekleniyor!
assasins-creed-empire-oyun
Biz film ile alakalı yeni görüntüler umarken oyun hakkında sızıntılar haberler yavaştan ortaya çıkıyor. Duyduğumuz söylentilere göre gelecek olan oyun Antik Mısır’ı konu edinebilir. Bunun yanında yeni oyun ismi ile alakalı gelen söylentilere bakılırsa Assassin’s Creed Empire olabilir. Senaryonun geçeceği dönemde Firavun’un hüküm sürdüğü dönem olması muhtemel. Ana karakter ise köle!

Firavun zamanında zulüm gören, ezilen köleleri korumak için bir kölenin tüm kinini kullanarak suikastler yapacağız. Bunlarla beraber oyun Antik Mısır döneminde olacağı için birkaç olağan üstü özel güçlerimizde olacak. Bulunan özel güçlerden bir tanesi de kendi kartalımız sayesinde tüm haritayı kolayca izleyebiliyor ve haritadaki her şeyi keşfedebiliyoruz.
assasin-creed-empire-oyun
Bu zamana kadar sızıntı haberde (şahsi görüşüm) beğenmediğim tek ayrıntı oyunda Ezio karakterinin olmaması. Efsane karakteri unutturmaya çalışıyorlar ama unutmak elde değil. Oyundaki yeni karakteri, ilerleyen serilerde yeni efsane yapmaya uğraşıyorlar. Bundan dolayı yeni Assassin’s Creed Empire oyunu için haddinden fazla çalışıyorlar. 2017 senesinde muhtemelen sonbahara doğru piyasaya sunulacak. Bu kadar geç piyasaya sunulmasının sebebi kaplamalar, oyun motoru, haritalar ve fizik motorunda tam anlamıyla değişikliler yapılarak mükemmel hale getirme çabalarıdır. Bunların dışında Assassin’s Creed Empire tam anlamıyla bir seri olarak geliyor, 3 bölüm yani oyunluk yeni bir aksiyon denilebilir. Yeni gelen serinin senaryoları arasında bağlantılar olacak.




assasin-creed-empire
BU FOTOĞRAF ASSASİNS CREED EMPİRE Mİ BİLİNMİYOR GÖRDÜM DİKKATİMİ ÇEKTİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder