instagram'ın Yeni Özelliği ''ZooM''

Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram, kullanıcılarının görüntüledikleri video ve fotoğrafları artık daha iyi görebilmek için Zoom özelliği getirdi. Bu yeni özellik ilk olarak  iOS cihazlarda aktif oldu.
instagram-zoom-android

 Facebook bünyesine giren Instagram bu zamana kadar ciddi değişiklikler yaptı. Bu yeni dikkat çeken değişikliklerin hemen hemen tamamı kullanıcıların iyi yorumlarını kazandı. Efekt kütüphanesi, reklam, hikayem ve tasarımın değişmesi gibi birçok yeni özellikten sonra fotoğraflara şimdi de zoom özelliği geliyor.

Resmi instagram hesabında duyurulan açıklamada iOS kullanıcıları artık video ve fotoğrafları zoom yapabilecek. Yeni özelliğin ilerleyen zamanlarda Android cihazlara da geleceğini düşünüyoruz.


Sosyal medya sitesi olan instagram’ın farkı zoom özelliğinin olmamasıydı veya buna fark demeyelim de çoğu kullanıcıyı rahatsız eden özelliği diyebiliriz. Yüklenen resimlerin kalitesi düştüğü için yakınlaştırıldığında netlik iyice bozulabiliyordu. Fakat Instagram şimdiki teknolojisi ile zoom yapılan resimleri daha net gösterebiliyor.
instagram-zoom-photo
 Facebook bünyesine giren Whatsapp ve Instagram ilerleyen zamanda güncellemeleri ile birlikte gelen yeni özellikler sayesinde dur durak bilmeden büyümeye devam edecek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder