Wi-Fi hızınızı 10 kata kadar Wifi Analyzer ile Arttırın!

Wifi Analyzer uygulaması, mobil cihazlarınızın bağlantı ayarlarını yaparak Wi-Fi hızınızı 10 kata kadar artmasını sağlıyor.

 

 

Aynı interneti kullanıyor olmasına rağmen akıllı telefonunuzun ve bilgisayarınızın internet hızlarının çok daha farklılık olduğunu fark ediyor musunuz? Çoğu kişinin şikayetçi olduğu bu durumu, akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz küçük bir uygulama ile düzeltebilirsiniz.
Wifi Analyzer adındaki bu uygulama, telefonunuzun bağlandığı modem kanalını değiştirmenize olanak sağlıyor. Normal şartlarda modem kanallarının değişmesi ile kanallara rastgele bağlanan mobil cihazlar, sinyali düşük kanallara denk gelebilir ve bununla beraber düşük hızlı internet bağlantısına sahip olmaktadırlar. İnternetteki hızın gözle görülür bir biçimde düşmesine sebep olan bu durum, Wifi Analyzer uygulaması sayesinde yalnızca birkaç saniyede düzeltilebiliyor.

 

 

Wifi Analyzer





Uygulamaya girdikten sonra ilk yapılması gereken, sağ üst köşedeki göz simgesine tıklayın ve ''Kanal Reytingi'' seçeneğine giriş yapın. Buraya giriş yapın ve yukarıdaki ünlem işaretine tıklayın burada kendi modeminizi seçtikten sonra modeminizin farklı kanallarının olduğu, bol yıldızlı bir sayfa göreceksiniz. En çok yıldıza sahip olan kanalı bulun ve modeminizin bağlantı ayarlarınıza girin. Modemin bağlantı ayarlarında, mobil cihazlarınız için en fazla değere sahip olan kanalı bularak aktif edin. Yapılandırma bittikten sonra cihazınızın o kanal üstünden bağlanacaktır.

  Wifi Analyzer uygulamasını Buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder