Pokemon Go Açığı, gym'ler Sizin Elinizde Kalsın!

Pokemon Go oyununda yeni keşfedilen bir açık sayesinde, gym liderliğini kaybetmenizi birazcık imkansız oluyor.

 

Pokemon Go oyununda çok büyük bir açık keşfedildi! Mobil oyunu oynamakta ve bu oyunda daha iyi olmayı düşünüyorsanız, Pokemon Go gym'lerin liderliğinikimseye vermemenizi sağlayacak olan bu yeni açığı kesinlikle kullanmanızı öneriyorum.
Bu açık, gym liderliğini kazanan bir Pokemon Go oyuncusunun liderliğe pokemon yerine bir yumurta koymasıyla bulunmuş. Saldırı puanı (CP) bulunmadığı gibi canı da bulunmayan yumurta, diğer oyuncular tarafından rakip olarak seçilememektedir. GYM liderinin Pokemonu ile savaşamayan rakipler, Pokemon'u yani bu yumurtayı zirvede bırakmak zorunda kalmatadırlar. Gym'in lideri olarak kalmanız, bu konumdan kazanacağınız bonusun süresini uzatmakta ve Pokemon Go oyununda daha hızlı geliştirmenize yardımcı olmaktadır. Kullanımı çok basit...


 Söylentilere göre bu bulunan açık Niantic'e çoktan bildirilmiş, Fakat Niantic'in bu açığı ne zaman kapatacağı belli değil. Niantic'in gözde oyun Pokemon Go'daki hataları çabuk bir şekilde düzeltmediği göze alınırsa, açığın en az bir hafta daha kullanılabileceğini düşünüyoruz. Fırsatınız varkenyapmanızı öneriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder