HB Ring ile İstediğiniz Zaman Sevdiğinizin Kalbini Hissedin

The Touch Şirketinin geliştirdiği Gerçek Zamanlı Kalp Atışı Yüzüğü 'HB Ring', Çiftlerin Kalp Atışını Hissetmek İsteyenler İçin Ön Siparişe Çıkarıldı



VR Gözlükler, Akıllı saatler ve fitness bileklikleri benzeri ilerleyen giyilebilir teknolojilerin arasına birbirinden ilgi çeken ürünleri katmaya devam etmektedir. Bu teknolojik ürünlerden biri de neredeyse 2,5 senedir geliştirilen The Touch şirketinin ürünü olan HB Ring, Ağustos ayında ön sipariş ile kullanıcılarına sunuldu.
İşin garip tarafı ise, HB Ring'in 18K Altın Kaplama modeli Kasım 2016 tarihinde teslim edilmek üzere yalnızca 50 tane sipariş alacak olması. Bu ürünün paslanmaz çelik olarak üretilen diğer modeli ise, sadece 1000 tane sipariş kabul edecek. Diğer ürün olan paslanmaz çelik modelinin ise teslimatı, en geç sene sonu yapılması hedefleniyor.


HB Ring Teknik Özellikleri

HB Ring'in özelliklerine değinelim. Biraz basit bir mantıkla Bluetooth ile kullanarak bağlantı sağlayan ürün için akıllı telefonunuz ile iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu nedenle, Apple kullananların App Store, Android kullananların ise, Google Play Store'dan HB Ring için özel yazılmış uygulamayı yüklemeleri yeterlidir.


Google Allo ve Google Duo Yolda En Dikkat Çeken Özellikleri

HB Ring ürününün en dikkat çeken özelliğide, parmağınızdaki yüzüğe dokunduğunuz an, diğer çiftte bulunan yüzüğü takan sevdiğinizin kalp atışlarının ritmini birebir özel sensörleri ile halka biçiminde gönderdiği bildirim ışığı sayesinde yüzüğünüz üstünde izleyebiliyorsunuz. Bu farklı özellikle sevdiğinizi her zaman yanınızda hissedebilirsiniz.
HB Ring'in paslanmaz çelik ve altın kaplama modellerinin her ikisinin yüzeyinde de safir kristal kaplama bulunuyor. Bu kaplamayla, çizilmelere karşı fazlaca dayanıklı olan yüzük, su geçirmezlik özelliğine de sahip üretiliyor. Oldukça şık bir görünümü olan ve ön siparişle şu an satın alınabilen bu yüzüğün fiyatları, 599 usd paslanmaz çelik versiyonunun fiyatı, 2.990 usd ise 18k altın kaplama versiyonunun fiyatı olarak sunulmuştur.

iOS 10 Public Beta 5 Duyuruldu  Ön Sipariş Durumu

Merak edilen bu ürünün stoklarının kısa zamanda azaldığını ve altın kaplama versiyonunun da tükenmek üzere olduğunu söyleyelim. Alan kişilerin deneyimlerini görmek için bir süre daha beklememiz gerekiyor gibi görünüyor. Bunun nedeni ise, haberimizin başında söylediğimiz gibi ürün dağıtımlarının sene sonunu bulacağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder