GTA 5 İnceleme Ve Sistem Gereksinimleri

Geliştiricisi Rockstar North şiketi [eski ismiyle DMA Design] ve Rockstar Games aracılığı ile yayımlanan kaliteli video oyunu Grand Theft Auto [resmi kısaltması GTA], ilk defa 1997’de piyasaya sunulmuştu. O gün bu gündür her yeni çıkan versiyonu ile dillerden düşmeyen ve kendini her seferinde devrime uğratan GTA oyun serisinin son versiyonu Grand Theft Auto 5, 2013 yılında XBOX360 ve PS3'e, yenilenmiş ve grafikleri geliştirilmiş hali ise 2014 senesinin Kasımında XBOX One ve PS4'e ve sonunda 2015 yılının Nisan ayında Windows platformlarına sunuldu. Dilerseniz birazcık oyunun hikâyesinden konuşalım. 
GTA 5 PC: system requirements and ne
gta-v-inceleme
GTA 5 oyununda, serinin diğer bütün oyunlarından değişik olarak bir karakter değil de üç farklı karakteri kullanma fırsatınız bulunuyor. İsimleri Trevor, Michael ve Franklin olan bahsettiğimiz üç karakterin farklı konularda farklı güçleri ve yetenekleri olduğunu hemen anlayacaksınız. Trevor karakteri, önceki yaşamından dolayı hava araçlarını kullanma konusunda diğerlerine göre daha başarılı, Michael eski banka soyguncusudur ve silah kullanma konusunda diğerlerinden üstündür.
gta-v-sistem-ozellikleri
Franklin karakterinin uzmanlık alanı ise motosiklet ve otomobil sürmektir. Oyunda biraz zaman geçirdikten ve bulunan üç karakter birbiri ile tanıştığında, oyun sırasında bu üç karakter içerisinde geçiş yapma imkanımız oluyor. Biz karakterlerin birisi ile oynarken, diğer 2 karakter oyunda kendi kafalarına göre takılıyorlar. Bu karakterlerin kendine özgü halleri ve özellikleri, oyun deneyimi konusunda büyük bir avantaj.
gta-v-sistem-gereksinimleri
Oyunlara karşı ilginiz varsa GTA 5 mutlaka denemeniz gereken oyunlardandır. Bu oyunu tam anlamıyla bitirmeniz için yüzlerce saat harcamanız oynamanız gerekiyor. Bu kalitedeki oyunu bilgisayarınızın çalıştırabilmesi için aslında aşırı pahalı donanımlara gerek yok. Kişisel bilgisayarınızda Intel Core2  4çekirdekli işlemci yada AMD Phenom 9850  4çekirdekli işlemci var ise, minimum RAM 4GB ve Nvidia 9800GT yada miniumum AMD HD 4870 ekran kartınız bulunuyorsa, bu kaliteli oyunun keyfine varabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder