Samsung’tan şimdi de özür ilanı!

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticisi Samsung’un, tarihindeki en büyük hatayı GalaxyNote 7 ile yaptı. Firma, gözden düşen imajını tekrar eski haline getirmek için uğraşıyor.

galaxy-note-7-patlamasi

Yaşanılan sorunları değerlendiren Samsung; The Washington Post, The New York Times ve The Wall Street Journal gibi en büyük ABD gazetelerinde, özür mektubu yayınladı. Yayınlanan mektupta bazı ifadeler dikkat çekiyor.

‘Hedefimiz her zaman müşterilerimize güvenli bir hizmet sunmak. Kullanıcılarımızın hayatları her şeyden daha önemli. Bundan dolayı, güvenlik tedbirlerini daima en yüksek seviyede tuttuk. İlk modellerimizde, bunun gibi bir sıkıntı yaşanmadı. Fakat GalaxyNote 7 modelinde ciddi hatalar yapmış olmalıyız.

Bundan yüzden, gerçekten çok üzülüyoruz ve ne kadar özür dilersek dileyelim bazı şeyleri telafisi olmaz. Ancak sizlere şunun sözünü veriyoruz. Söz Konusu modelde bulunan her donanımı tek tek inceleyeceğiz. Gerekirse bataryayı yüzlerce defa inceleyeceğiz ve gereken cevapları öğrenip sizinle paylaşacağız. Güvenlik en ciddi önceliğimiz ve hatalar kesinlikle tekrarlanmayacak.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder