LOL FPS Arttırma Kesin Çözüm 2017

League Of Legends yani LOL isimli oyunun dünya çapında milyonlarca kişinin oynadığını ve bağımlılık derecesinde herkesin sevdiğini biliyoruz. Her sene düzenli bir şekilde bu oyunda Dünya turnuvaları düzenleniyor. Bugün bu oyunun ciddi bir sorunu hakkında yazıyoruz. Fps sorunu çözümü. FPS'niz devamlı düşük mü? Bağlantı problemi mi çekiyorsunuz? Lol fps arttırma yolları nelerdir? Bilmiyor musunuz? Ozaman bu konuyu bizzat sizler için yazdım. Konu başlıkları 'Fps arttırma kesin çözüm 2017, Lol fps arttırma yolları 2017'. 
lol-fps-arttirma-2017

En başta söylediğimiz gibi Lol Dünya çağında oynanan ve milyonlarca oyuncu tarafından sevilen bir oyundur. Her sene ismine turnuvalar yapılıyor. Hatta Türkiye sunucularına aşırı fazla bir ilgi oluyor ve League Of Legends ekibi de bunun karşılığını veriyor. Diğer online oyunlar göz önüne alındığında onlara kıyasla daha güvenilir olan bu oyunun ciddi bir problemi bulunuyor. Bu problem oyundan dolayı değil de internet hızınızdan dolayı oluşuyor. FPS'niz oyun oynarken çok az olabiliyor ve bu yüzden oyunu oynamakta zorluk çekiyoruz. Bu sorundan nasıl kurtulurum? derseniz cevap basit, doğru yerdesiniz. Yalnızca bir kaç basit ayar yaparak bu problemden kurtulacak ve Lol'ü daha zevkli bir şekilde oynayacaksınız. Karşınızda League Of Legends FPS arttırma yöntemleri

Program kullanmadan FPS arttırmak isteyenler aşağıdakileri yapabilirsiniz.


Yöntem 1
- İlk olarak başlat'a gelerek 'çalıştır' dosyasını açın. ''Çalıştır'' içinde  'sysdm.cpl' bunu yazarak arama yapın. Sonra ekrana Sistem özellikleri gelecektir.

- Karşınıza Sistem özellikleri geldiyse gelişmiş kısmına gidin. arkasından ayarlar bölümüne gelin.

- Görsel efektler isimli bölümde bulunan 'en iyi performans için ayarla' özelliğini aktif edin.
- Sonra gelişmiş bölümünden programlar kısmını da seçerek herşeyi yapın ve programı kapatın.

Bunu adımları takip ederek FPS'nizi yükseltebilirsiniz ama hala olmadı derseniz aşağıdaki işlemleri de deneyin.


Yöntem 2
- Oyuna girin ve CTRL+ALT+DELETE tuşlarına kombinasyonunu tuşlayın.
- Gelen ekrandan görev yöneticisini seçin ve uygulamalar kısmında açık oyuna sağ tuş özellikler seçin.
- Karşınıza gelen ekrandan 'gerçek zamanda' yazan yeri işaretleyip uygula diyerek oradan çıkın.
Bu yöntem sayesinde bilgisayarınız Legaue Of Legends oyununu tüm gücüyle çalıştırmasına olanak tanıyarak oyuna da öncelik veriyorsunuz.

Bu yöntemleri denediniz fakat hala aynı mı? Merak etmeyin sizin için yapılması gereken birşey daha biliyorum. Oyun ayarlarını aşağıda verdiğim gibi yapmalısınız.


lol-fps-2017

Yöntem 3
- İlk olarak bütün grafik ve normal özellikleri en düşük seviyeye çekin.
- Sonrasında FPS'nizi 80 ya da daha fazla bir kare hızında seçin. Eğer başarısız olursa bilgisayarınıza göre en uygun olan FPS'yi bulmak için uğraşın. (Ayarlar bölümünde biryerleri karıştırabilirsiniz)
- Gölge de FPS'yi etkiliyor. Gölgeyi iptal ederek FPS'nin arttığını görebilirsiniz.

Bu verdiğim ayarları kullanarak, FPS'nizi gözle görülür bir oranda arttırabilir hatta bu oyunu hiç kasmadan ve rahat bir şekilde, bağlantı sorunları yaşamadan oynamanız mümkündür.
Arkadaşlar yinede sorun yaşarsanız ekran kartı güncellemesine bir bakmanızı tavsiye ediyorum. Kim bilir bilgisayarınızın ekran kartı Lol'ü desteklemiyor olabilir.


Sorununuz hala devam ediyorsa yorum yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

3 yorum:

  1. Herseyi denedim yok arkadad gayet iyi oynadigim oyun son 2 aydir dert benim icin 65e kadar goruyorum yanimda kimse yokken minyonlar felan oyuncular gelince birden 10 15 14 25 dusuyo

    YanıtlaSil
  2. eyvallah çok sağolasın sayende fps em yükseldi :)

    YanıtlaSil