Türksat tüm kanallar frekans ayarları nasıl yapılır

Türksat frekans ayarları ve özellikle de Türkiye maçlarını kanal frekans ayarları nasıl yapılır anlatıyorum. Buyrun tüm frekans ayarları anlatımımızda...
Turksat-uydu
 Show TV kanalının frekanslarını güncellemeniz gerekiyor. Geçtiğimiz Eylül ayında yapılmış olan geçiş işlemiyle birlikte Türksat 4A teknolojisine geçilmişti. Bu yüzden Show TV izlemek istiyorsanız frekans ayarlarını yapmanızı öneriyorum. Gelişmiş cihazlarda bulunan otomatik tarama özelliğiyle tüm kanalların frekans ayarları otomatik olarak yapılabiliyor. Bunu yapamayan, hata alan veya bu işemi manuel olarak yapmak isteyen kişiler için frekans ayarlarını vereceğiz.


Show TV kanalı frekansları

Show TV kanalı, Türksat 4A uydusu üstünden yeni frekanslarla yayın yapmaktadır. Show TV kanalının yeni uydudaki frekansları sırası ile Frekans:12219, Symbol Rate:6500, FEC:3/4, Polarizasyon: H-Yatay bu ayarları yaparak aratmanız yeterlidir.

Türksat 4A uydusu bütün kanalların frekansları

Türksat 4A da bulunan tüm kanal frekansları liste şeklinde aşağıda paylaşıyorum bunları yapıp arattığınız taktirde kanallar otomatik olarak eklenecektir.

Türksat 4B uydusu haziranda ayında yola çıkacak

Öğrendiğimiz bilgiler Türksat 4B, 2017 haziran ayında gönderileceği yönünde.

Ensar Gül(Türksat AŞ Genel Müdürü), Türksat 4B'nin 2017 haziran'da uzaya gönderileceğini söyleyerek, 'Türksat 4B'de, sadece televizyon değil aynı zamanda internet kullanımı da amaçlanıyor. Gönderilecek olan Türksat 4B uydusuyla internet ücretleri düşecek hemde kapasitemiz artacaktır' diye konuştu.
Ensar Gül, MELCO şirketinin Kamakura'daki uydu yapım merkezinde üretimi 2014 yılının Haziran ayında biten Türksat 4B yeni uydusunu en kısa sürede göndermek ve çalışmaya sokmak istediklerini söyledi.
Uydunun uzaya gönderileceği Kazakistan Baykonur Uzay dairesinde proton roketinin, geçtiğimiz 16 Mayıs da Rusya'nın uydusunun gönderilme aşamasında patladığı için uydu gönderme işlemlerinin askıya alındığını söyleyen Ensar Gül, Baykonur'da geçtiğimiz Eylül ayında uydu gönderme çalışmalarının tekrar faaliyete başladığını söyledi.

2017 HAZİRAN AYINDA 4B UZAYA GÖNDERİLİYOR
Türksat 4B yeni uydumuzun uzaya gönderme aşamalarının MELCO sorumluluğunda olduğunu söyleyen Ensar Gül, 'Türksat 4B Uydumuzun en kısa zamanda uzaya gönderilmesi ve çalışmaya başlaması için Rusya nezdinde girişimlerimiz yapıldı. Baskılarımız sonuç verdi ve Türksat 4B, 2017 haziran ayında uzaya gönderilecek' diye konuştu.

İNTERNET ÜCRETLERİ DÜŞÜYOR
Yeni gönderilecek uydunun internet için de kullanılacağını açıklayan Ensar Gül, 'Önceki gönderdiğimiz uydularımız üstünden internet erişimi zaten yapılıyor. Türksat 4B yeni uydusuyla internet ücretleri düşecek' dedi.
Türksat 4B, daha hızlı internetin dışında tv canlı yayınlarda da yoğun olarak fayda sağlayacaktır. Neredeyse 5 ton ağırlığı bulunan, 9 kW-h elektrik enerjisi gücü bulunan uydunun kullanım zamanı ise 30 senedir.

Türksat Frekans Listesi

turksat-uydu-frekanslari
turksat-uydu-frekanslari
turksat-uydu-frekanslari
turksat-uydu-frekanslari
turksat-uydu-frekanslari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder