Google’dan Yapay Zekalı Çizim Oyunu: Quick, Draw

Google’ın yapay zekalı yeni çizim oyunu Quick, Draw!, hem İngilizcenize yardımcı olacak, hem de boş zamanlarınızı geriçebileceğiniz bir oyuna benziyor.

quick-draw-oyunu-oyna
Google yapay zeka ile hazırladığı çizim oyun sitesi Quick, Draw!, basit bir çizim tahmin oyunu fakat basit dediğimize bakmayın baya zevkli. Oyunun mantığı şu şekilde; ekranda sizin çizmeniz için bir nesne veya herhangi bir şey istiyor, 20 saniye veriyor bu saniye bitene kadar siz de çizmeye çalışıyorsunuz.
Fakat işin garip tarafı bununla da kalmıyor siz çizerken alt tarafta çizdiğiniz şeyi hızlı bir şekilde tahmin ediyor. Çizmeye başladığınız an hızlı bir biçimde tahminlere de başlayan bu yapay zekanın tahminleri de ciddi anlamda gerçekçi.
Bu videoda kısa bir tanıtımını gördüğünüz oyun sitesine burayı tıklayarak boş zamanınızda gayet eğlenebileceğiniz bir oyunu öğreneceksiniz, hatta daha zevkli olması için isterseniz çizmenizi istediğini değil de kendi istediğiniz bir şeyi çizerek Google yaptığı bu yapay zekanın tahmin gücünü test edebilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder